Мелем за пете

МЕЛЕМ ЗА ПЕТЕ

(невен,хајдучка трава,манастирски мацерат и база,пчелињи восак)

+веома хранљив мелем за негу пета,негује и опушта уморне ноге.

100мл

Категорија: